Versenyfelügyeleti elmarasztalások száma évente

(2009. 06. 20 óta összesen 626 db)

A diagram a versenyfelügyeleti elmarasztalások számának időbeli alakulását szemlélteti, amelyekben a Gazdasági Versenyhivatal bármely cég ellen elmarasztaló határozatot hozott az utóbbi tíz évben, azaz 2009. június 20. óta és azt honlapján közzétette. A Gazdasági Versenyhivatal nyilvánosságra hozza a versenyfelügyelet valamennyi elmarasztaló határozatát 1997. január 1. óta (lásd erről: törvényi háttér). A nyilvánosságra hozatal helye — egyben a versenyfelügyeleti elmarasztalásokról a feketelista.hu forrása — a Gazdasági Versenyhivatal honlapja: www.gvh.hu (lásd a Döntések menüpont alatt), amellyel a feketelista.hu szinkronizálásának utolsó időpontja: 2019. március 4. A feketelista.hu-n az utolsó tíz évben, azaz 2009. június 20. óta nyilvánosságra hozott versenyfelügyeleti elmarasztalásokra vonatkozó alapinformációk találhatók meg!

Ha a versenyfelügyeleti elmarasztalást kapott cégek köréről akar különféle aspektusokból tájékozódni, azt a céglista összeállítása használatával teheti meg.

Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája Cégek listája
Versenyfelügyeleti elmarasztalások száma évente